5 essentiële elementen voor womanizer

Optimaal genieten met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Dan is er een nieuwigheid voor jou!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Orgasme waarborg wordt er zelfs bij geleverd, omdat het artikel dit met zekerheid levert!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Twee stimuleringskoppen: inclusief verdeeld grote stimuleringskoppen wegens verschillend omvangrijke clitorissen.

Stand 1 betreffende een Womanizer W100 was voor verschillende dames te krachtig. Wil je jezelf ons weinig plagen door af te wisselen met harde en zachtere standen? Vervolgens is de Womanizer Pro een échte aanrader. Vormt het jou niet zoveel uit hoeveel standen dit toestel heeft, dan kun jouw natuurlijk tevens eenvoudig wegens de Womanizer W100 gaan.

De Womanizer +size geeft je nog verdere ergonomische flexibiliteit. Dit maakt niet uit vanaf welke positie - het lange, platte handvat zorgt voor een perfecte houvast en bediening tijdens gebruik.

Eventjes snel tussen een paar huishoudelijke klussen door. Dit toeval wil het ik toe ben met een nieuw speeltje zeker toen mijzelf werd gevraagd teneinde voor Ladies Night de Womanizer Pro uit te uitproberen was ik aardig verrast. ‘Ja hoor, zend maar op!’

Gaat het om een bestelling waarvoor getekend moet worden of zijn je buren niet thuis? Dan laat de bezorger een kaartje in de post voor betreffende daarop info aan een eerstvolgende bezorgdatum (veelal al de volgende dag) en een niet-thuiscode.

Gaat het teneinde ons bestelling waarvoor getekend moet geraken of bestaan jouw buren niet thuis? Vervolgens laat de bezorger ons kaartje in de brievenbus voor met daarop info over een eerstvolgende bezorgdatum (dikwijls al een volgende dag) en ons niet-thuiscode.

Onze klandizie bestaan er ook heel positief over. Vrouwen melden aan het ze nu in 2 minuut klaarkomen! Bezoek op deze plaats de reviews en gebruik daarna je persoonlijk Womanizer in onze shop! Leave a comment reactions (5)

Kort nadat je je bestelling hebt aangebracht, krijg je per e-mail ofwel ieder post een rekeningoverzicht. Hierop staat dit totaal te betalen bedrag, het maandelijkse termijnbedrag en je eigen bestedingsruimte. Op Mijn OTTO

Vind jouw dit niet aardig om jouw bestelling thuis te laten bezorgen? Vervolgens kun je gebruik maken over ons PostNL Issue. Geef tijdens het bestellen met welk PostNL Issue bij jou in een omgeving kan zijn en we zorgen ervoor het jouw bestelling daar wordt bezorgd.

In één woord: WOW. Breedvoerig momentje-voor-mezelf… ammehoela, het klusje was zo geklaard. Binnen 4 minuut wist een Womanizer me tot een heftig schokkend orgasme te bezorgen; en dat pas op standje 3! De sensatie welke de Womanizer teweeg brengt heb je nog nooit voorheen gevoeld.

Dit Siliconen kapje voelt uiterst mild met en kan zijn echt van zeer hoge kwaliteit. Door mijn expertise betreffende een verschillende Womanizer beseft je onderwijl dat ik liever het XL kapje gebruik, dus website ik haal voorzichtig het kapje het daar op zit af en vervang die wegens een XL. Je ben alleen zeker heel blij dat Womanizer eraan gedacht heeft 2 maten kapjes te maken.

Wanneer jouw bestelling in segmenten wordt bezorgd, betaalt OTTO de extra onkosten en betaal jouw doch één keertje de bezorgkosten.

Vul een waarde aangaande jouw bestelling in en onze rekenhulp informeert jouw gelijk over dit gering te betalen termijnbedrag en een bijbehorende looptijd. Dit is op ieder moment geoorloofd een hoger termijnbedrag tot ons aan te maken. 

De andere Pro40 lijkt met zijn lange slanke body heel wat op een W100 en is beschikbaar in een kleuren grijs-wit en grijs-magenta een verkoopprijs aangaande € 99,00. Verschil Pro40 , W100 en Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *